РосЗМІ здійняли нові фейки після перемоги Джамали: опубліковане відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

РосЗМІ здійняли нові фейки після перемоги Джамали: опубліковане відео

РосЗМІ здійняли нові фейки після перемоги Джамали: опубліковане відео
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти у своєму репортажі щодо перемоги Джамали на Євробаченні  вигадали цілу низку фейків - про те, що самі українці не підтримували свою співачку, а також про кредит, необхідний для проведення Євробачення-2017.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Самі ж українці більшою частиною вболівали за Сергія Лазарєва. Повідомляється, що українські глядачі віддали 12 балів російському виконавцю, у той час як національне журі України не удостоїло російського співака жодним балом», — заявила кореспондент каналу "Росія-24".


За її словами, це «в черговий раз показує різницю між офіційними особами в Україні та народом».


При тому вона «забула», що росіяни дали Джамалі 10 балів підтримки, а російське жюрі не дало жодного.


«На вулицях українських міст напередодні ввечері уболівальників Джамали було не так багато, хіба що за виключенням кримських татар, яких тут мало», — говориться у репортажі.

Також російська журналістка розповіла, що «головним питанням» вона вважає те, як Україна буде проводити конкурс наступного року, коли у країні «жорстока криза і громадянська війна».

«Не треба говорити, що зайвих грошей на такі видатки в українському бюджеті зараз немає, і, очевидно, для проведення Євробачення-2017 українській владі доведеться або залучати спонсорів, або просити черговий кредит у Заходу», — заявила вона.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у гранд-фіналі конкурсу Джамала перемогла завдяки 211 балам від журі і 323 балам смс-голосування глядачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?