Рота закривати не буду - Зеленському публічно кинули виклик
Категорія
Україна
Дата публікації

Рота закривати не буду - Зеленському публічно кинули виклик

Рота закривати не буду - Зеленському публічно кинули виклик
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційно стало відомо, що слідчі Державного бюро розслідувань викликали колишнього главу Офісу президента Андрія Богдана як свідка для проведення слідчих дій та перевірки озвучених ним в інтерв’ю Дмитру Гордону слів із приводу ймовірних домовленостей із російськими чиновниками щодо Криму.Після цих подій Андрій Богдан публічно пообіцяв, що більше ніколи не повернеться до команди українського лідера Володимира Зеленського, однак наголосив, що може повернутися у політику, якщо буде запит суспільства. Окрім того, ексглава ОП зізінався, що йому намагаються "закрити рота", однак цього не буде. Свою позицію Андрій Богдан озвучив під Державним бюро розслідувань 14 вересня , передає ONLINE.UA.

"Я ніколи не повернусь в Офіс президента Зеленського. І допомагати чи співпрацювати з ним не збираюсь. Але якщо буде запит від України, від українців, то я всі свої знання і можливості кину на те, що щоб країна розвивалась і процвітала", - пообіцяв колишній глава ОП.

Окрім того, він додав, що йому "комфортно у якості адвоката і бізнесмена", адже він продовжує "займатися активно тією роботою, яка приносить задоволення". Що стосується самого виклику його у ДБР, то на переконання Андрія Богдана, бажання допитувати його – це "точно не бажання отримати якісь докази, а бажання закрити рота". Політик публічно пообіцяв українцям, що"рота закривати не буде", а буде ходити "і на допити, і на подальші інтерв’ю". Богдан також наголосив, що розповість слідству усю інформацію, якою володіє, щодо справи "вагнерівців", хоча, на його думку, "слідство не зацікавлене розслідувати цю справу". Колишній очільник ОП наголосив, що, якщо на допиті будуть питання щодо прізвищ, то він їх назве.

Окрім того, Богдан розказав, що після інтерв’ю з ним не зв’язувалися ні з ОП, ні зі "Слуги народу".Також політик наголосив, що після звільнення телефонував президенту України один раз, бо мав питання, розмова була давно і тривала зо 2 хв, але на його питання президент не відповів, бо "дуже зайнятий".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  команда Володимира Зеленського зробила важливе попередження  усім українцям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?