Розборки з поліцією під Києвом: з'явилися відео та нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Розборки з поліцією під Києвом: з'явилися відео та нові подробиці

Розборки з поліцією під Києвом: з'явилися відео та нові подробиці
Джерело:  Еспресо

Розборки з поліцією, які мали місце на виїзді з Києва біля КП "Гостомель", сталися під час перевірки автомобіля з литовськими номерами, учасниками бійки стали також активісти "Дорожнього контролю".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Еспресо.TV".

На думку водія, зупинка була безпідставною, він показав документи, але не всі, тому що поліція не могла пояснити обставини зупинки. Виник конфлікт, під час якого водій викликав своїх знайомих, активістів "Дорожнього контролю". Поліція теж викликала підмогу.

На місці подій почалася бійка, був затриманий водій машини, яку зупинили. Йому викликали швидку, до приїзду якої затриманий залишався на місці подій.

Активісти вимагали звільнити водія і почали перекривати дорогу. 50 людей перекрили дорогу в бік Києва і в бік Ірпеня. Виник затор, який регулюють співробітники поліції.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Харкові в районі станції метро "Тракторний завод" 1 листопада сталася серйозна ДТП за участю швидкої допомоги, яка везла військових, і автомобіля Volkswagen.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?