Розіграш Порошенка пранкерами: Киргизстан вже вжив заходів
Категорія
Світ
Дата публікації

Розіграш Порошенка пранкерами: Киргизстан вже вжив заходів

Розіграш Порошенка пранкерами: Киргизстан вже вжив заходів
Джерело:  МЗС Киргизстану

Правоохоронні органи Киргизстану затримали громадянина республіки, якого підозрюють в причетності до розіграшу президента України Петра Порошенка пранкерами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство закордонних справ Киргизстану.
Нагадаємо, 2 листопада на сайті президента України з'явилася новина про те, що Порошенко провів телефонну розмову з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим. Однак в апараті киргизького президента спростували це повідомлення і припустили, що Порошенка "хтось розіграв". Пізніше російський пранкер Вован виклав аудіо розмови з Порошенком.
"За інформацією МЗС, правоохоронними органами затримано громадянина Киргизстану, який був в контакті з пранкерами, що організували згадану телефонну розмову. Наразі затриманий поміщений під варту до з'ясування слідством всіх обставин справи", - йдеться в повідомленні МЗС Киргизстану.

Читайте також:
Також у зовнішньополітичному відомстві повідомляють, що раніше відбулася телефонна розмова між міністром закордонних справ Ерланом Абдилдаєвим і главою МЗС України Павлом Клімкіним з ініціативи останнього.
"Сторони домовилися провести спільне розслідування, підсумки якого будуть розглянуті в ході двосторонньої зустрічі, запланованої на полях РМЗС ОБСЄ в Гамбурзі на початку грудня. Тільки за підсумками цієї зустрічі можна буде визначити ступінь провини відповідних співробітників з обох сторін, мимоволі залучених в інцидент", - відзначили в МЗС Киргизстану.
Як повідомляв ONLINE.UA, радник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Антон Геращенко подякував російським пранкерам Вовану і Лексусу, які виклали аудіо з розіграшем президента Петра Порошенка.
Також прес-секретар президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко офіційно підтвердив, що главу держави дійсно розіграли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?