"Розкішна фігура!": 71-річна мама Ілона Маска прикрасила обкладинку глянцю
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Розкішна фігура!": 71-річна мама Ілона Маска прикрасила обкладинку глянцю

"Розкішна фігура!": 71-річна мама Ілона Маска прикрасила обкладинку глянцю
Джерело:  online.ua

Модель, дієтолог і мама всесвітньо відомого винахідника Ілона Маска, 71-річна Мей Маск, не втомлюється дивувати світ своєю красою та неймовірними яскравими фотосесіями. Так, нещодавно красуня прикрасила обкладинку австралійського журналу L'Officiel. Фото з обкладинки глянцевого журналу вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Назвою фотосесії стала "Космічна Одисея" (Space Odyssey). На фото жінка позує в довгих "повітряних" сукнях та з незвичайним макіяжем у червоно-жовтих кольорах та сукні світло-рожевого кольору. Акцентом в образі стали обтислий корсет та аксесуари на сукні.

Варто зазначити, що нещодавно мати Ілона Маска зізналася, як їй вдається дотримуватися балансу між успішною кар'єрою і особистим життям та поділилася секретами чудового вигляду і самопочуття.

"Я займаюся спортом, багато гуляю і намагаюся висипатися, адже здоровий сон позитивно впливає на зовнішність. Що стосується харчування, я дуже ретельно стежу за своїм раціоном, оскільки можу швидко набирати вагу. Тому невеликими порціями їм багато овочів, фруктів, каш, горіхів, в моєму раціоні завжди є суп з квасолі і цілозерновий хліб", - розповіла красуня.

Фанати Мей Маск запевняють, що у неї розкішна фігура та неповторна зовнішність.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ілон Маск приголомшив усіх розміром своєї зарплати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?