Розкішна жінка: мережа обговорює сексуальний образ Меланії Трамп
Категорія
Світ
Дата публікації

Розкішна жінка: мережа обговорює сексуальний образ Меланії Трамп

Розкішна жінка: мережа обговорює сексуальний образ Меланії Трамп
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп підтримала свого чоловіка на офіційній зустрічі в стильній сукні від Ralph Lauren. Образ вона доповнила туфлями кольору фуксії. В соцмережі активно обговорють черговий вихід у світ американської красуні, підкреслюючи, що їй цього разу вдалося поєднати стриманість та сексуальність, передає ONLINE.UA.

Як завжди, Меланія Трамп залишилась вірна своєму стилю: вона зробила ідеальну укладку та підвела очі чорним олівцем.

Як повідомляється, офіційна подія відбулась у Білому домі. Там, 24 жовтня, Дональд Трамп виступив з промовою про опіоїдну кризу та підписав закон щодо посилення боротьби з нею. Перша леді зайшла до кімнати з вкрай серйозним виразом обличчя, однак коли її чоловік проявив ніжність – поцілував та галантно провів до глядачів – вона щасливо посміхнулась.

 В ході зустрічі Меланія засудила наміри залякати високопосадовців демократичної партії, яким надсилали пакунки з вибухівкою.

"Ми не можемо терпіти ці боягузливі напади, і я засуджую тих, хто вибирає насильство", - наголосила перша леді США.

"Вона виглядає фантастично; мені здається, чи Меланія стала ще молодшою?; розкішна жінка, розкішний стиль; і що ви тут побачили особливого? універсальна чорна сукня підійде усім; перша леді в чудовій формі; Класний образ - стриманий, але дуже сексуальний", - пишуть користувачі соцмереж в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Меланія Трамп перенесла серйозну операцію на нирках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?