Розкішний корпоратив українських чиновників: з'явилося відео і нові гучні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Розкішний корпоратив українських чиновників: з'явилося відео і нові гучні деталі

Розкішний корпоратив українських чиновників: з'явилося відео і нові гучні деталі
Джерело:  Вihus.info

Стало відомо, що новорічний корпоратив для співробітників Державної фіскальної служби міста Києва обійшовся мінімум в 1 мільйон гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму "Наші гроші".
У програмі йдеться, що для співробітників ДФС був орендований окремий павільйон №7 на території національного комплексу "Виставка досягнень народного господарства" (ВДНГ), куди пропускали тільки за списками. Оренда приміщення коштує близько 50 тисяч гривень на добу, ще 25 тисяч гривень - додаткові орендні кошти за час, необхідні для декору павільйону.
Читайте також: У київської судді знайшли величезний загадковий будинок: з'явилися фото і відео
Також повідомляється, що спеціально для чиновників показали окремий випуск новорічного 3D-шоу "Вартові мрій". У новорічний сезон ціна квитків на шоу - від 200 до 2000 гривень за відвідувача, а 6 січня - 200-1000 гривень. Для розрахунку використовувалася середня вартість квитка в півтисячі гривень.
Крім того, перед фіскалами виступав народний артист України Олександр Пономарьов. Учасники шоу-ринку оцінюють виступ співака на корпоративному заході приблизно в 6-7 тисяч доларів.
Харчування забезпечували силами кейтерингу, мінімальне замовлення якого - від 150 грн на одну людину. Таким чином, частування для чиновників обійшлося мінімум в 150 тисяч гривень.
Відзначається, що загальна вартість новорічного корпоративу для співробітників ДФС становить близько одного мільйона гривень. Подібну цифру підтвердили програмі "Наші гроші" і джерела в ДФС. Співробітник служби розповів, що близько 10% вартості заходи покрили відвідувачі, інші - профспілкові органи ДФС.


Як повідомляв ONLINE.UA, соцмережі обурила ідея Державної фіскальної служби про зниження суми безмитних посилок до 22-50 євро, яку підтримав глава ДФС Роман Насиров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?