Розкриті імена і дані нових солдатів Путіна на Донбасі: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Розкриті імена і дані нових солдатів Путіна на Донбасі: опубліковано фото

Розкриті імена і дані нових солдатів Путіна на Донбасі: опубліковано фото
Джерело:  InformNapalm

Українські волонтери впізнали російських військових, які брали участь у вторгненні на Донбас: були названі бійці 17-ї окремої мотострілкової бригади Збройних сил РФ, які воювали проти України влітку-восени 2014 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.

"17-а окрема мотострілецька бригада (місце дислокації - селище Шалі, Чечня) ... однією з перших розпочала необъявленноую війну проти України під час літньо-осінньої кампанії 2014 року і зазнала істотних втрат", - повідомили волонтери.

Також вони додали, що їх головними джерелами інформації стали самі військові, які по своїй дурості продовжують тримати в соцмережах фотографії своїх "ростовско-українських відряджень".


Читайте також: Російські пропагандисти висміяли мертвих бойовиків ДНР: опубліковані фото і відео

Так, в альбомі Рустама Рагімова досі можна знайти фотографії за липень-вересень 2014 року, на яких він разом з товаришами по службі позує в повній бойовій викладці з розпізнавальним знаком "бунтівних шахтарів Донбасу".



1. Рустам Рагімов, 24.03.1993 року народження, родом з Геленджика, Краснодарського краю.



Строкову військову службу проходив у 2012-2013рр. у 19-й ОМСБр (в/ч 20634, р. Владикавказ, РСО-Аланія) ЮВО. У квітні 2014 року, вже в статусі військовослужбовця за контрактом, був призначений на посаду розвідника-кулеметника у в/ч 65384.
2. Денис Петрикин, народився 1989 року народження, уродженець Ставрополя



Станом на 2014 рік — військовослужбовець-контрактник 17-ї ОМСБр.
Волонтери відзначили, що в альбомі Петрикина на більшості фото фіксуються геотеги — мітки, що відображають географічне положення.
У тому числі, це фотографії з базового табору російських сил вторгнення Мясниковского району Ростовської області, а також з перевалочного табору російських інтервентів, розгорнутого в безпосередній близькості від українського кордону — в Куйбишевському районі тієї ж Ростовської області.
3. Валерій Мезин, народився 23.04.1993 року в Геленджику.



Строкову військову службу проходив у 2012-2013 роках. в 10-й ОБр Спп ГРУ (в/ч 51532, Краснодарський край, р. Гарячий Ключ, сел. Молькино) ЮВО. Станом на 2014 рік — військовослужбовець за контрактом, в/ч 65384.
Особистість четвертого кулеметника "Х" волонтери встановити поки не змогли.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше волонтери вичислили місце розташування техніки бойовиків, яке розкрили у своєму сюжеті російські пропагандисти.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?