Розкрито особи нових солдатів Путіна на Донбасі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Розкрито особи нових солдатів Путіна на Донбасі: опубліковані фото

Розкрито особи нових солдатів Путіна на Донбасі: опубліковані фото
Джерело:  InformNapalm

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm встановили особи ще двох воюючих на Донбасі військових армії Росії, головнокомандувачем якої є Володимир Путін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.


Одного з російських солдатів на Донбасі, якого розкрили волонтери, звуть Павло Дикий, 02.02.1992 року народження. Він є військовослужбовцем-контрактником 11-ї окремої інженерної бригади (в / ч 45767, Каменськ-Шахтинський, Ростовська область, Південний військовий округ РФ).


Підтверджує приналежність Павла Дикого до в / ч 45767, зокрема, його участь в закритій групі ВК "Інженерні Війська. В / ч 45767 Каменськ-Шахтинський".


Волонтери знайшли його профіль у соцмережі і оприлюднили фото.


Особливу увагу розслідувачі звернули на шеврони бійця.




Крім того, волонтери встановили особу і російського солдата-строковика, який воював на Донбасі проти української армії. Його звуть Олексій Теплих (13.03.1995 року народження), і він проходив службу в тій самій військовій частині, що і Павло Дикий.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  аеророзвідка виявила нову військову техніку з так званого "військторгу" президента Росії Володимира Путіна на передовій зони АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?