Розкрито секрет успіху Трампа на президентських виборах
Категорія
Світ
Дата публікації

Розкрито секрет успіху Трампа на президентських виборах

Розкрито секрет успіху Трампа на президентських виборах
Джерело:  online.ua

Обраний президент США Дональд Трамп завоював серця американців завдяки тому, що озвучував заяви, які раніше вважалися неполіткоректними.
Таку думку висловив екс-посол України в США Юрій Щербак в інтерв'ю ONLINE.UA.
Як зазначив український дипломат, під час виборчої кампанії Трамп любив популістські прийоми, які знаходили відгомін в серцях чималої кількості американців.
«Трамп озвучував речі, які політкоректна політична еліта США зазвичай не озвучує або озвучує на іншій мові. Він говорив і про мексиканців, які відбирають робочі місця, і про перенесення виробництв до Азії. Це раніше так не озвучували, тому що було неполіткоректно», - пояснив він.
Читайте також: Вову ляскають по спині: в мережі обговорюють відповідь Кремля на заяву Трампа
За словами Щербака, у світі зараз спостерігається політичний тренд говорити неполіткоректні речі і тренд популізму.
«Це стосуватиметься не тільки США, але і Франції, Німеччині. В Україні це явище теж існує», - додав він.
«Є інформація, що Трамп використовував посилання на фейкові новини в своїх промовах. Трамп вів кампанію в карнавальному стилі, говорив речі, які суперечать один одному. Головна причина його успіху - робота його штабу по виявленню груп потенційних прихильників. Це використовував і Обама, але Трамп просунувся ще далі», - підсумував дипломат.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Трампа чекають серйозні неприємності через Путіна, а Україні буде дуже складно - екс-посол в США

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?