Розкрито сценарій, за якого президентом США стане Клінтон, а не Трамп
Категорія
Світ
Дата публікації

Розкрито сценарій, за якого президентом США стане Клінтон, а не Трамп

Розкрито сценарій, за якого президентом США стане Клінтон, а не Трамп
Джерело:  online.ua

Президентом США замість Дональда Трампа може стати і Хілларі Клінтон, якщо виборники порушать волевиявлення жителів своїх штатів і віддадуть свій голос за того кандидата, який їм більше до душі.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA сказав ізраїльський політолог і рабин Авраам Шмулевич.
"Нагадаю, що Трамп стане президентом тільки після того, як за нього проголосує більшість колегії вибірників. Відбудеться це на 41-й день після дня всенародного голосування. В теорії вибірник повинен голосувати так, як проголосував його штат. Але на практиці він може проголосувати на свій розсуд, за ту людину, за яку він сам вважає потрібним, порушити своє слово і записати не того, якого обіцяв, або утриматися від голосування. Такі виборники називаються "недобросовісними виборниками", - сказав він.

Читайте також: Трамп зробив гучну заяву про плани щодо Росії

"Ніякого механізму впливу на те, як проголосує виборник, строго кажучи, немає. Тільки його чесне слово. Голосування буде дійсним, навіть якщо воно - проти волі виборців штату", - додав експерт.
Він також зазначив, що тільки в 24 штатах неправильне голосування вибірників карається згідно із законом.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Трамп поки не став президентом, з ним ще не все вирішено - ізраїльський політолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?