Розкрито таємницю гучної пожежі в окупованому Донецьку
Категорія
Події
Дата публікації

Розкрито таємницю гучної пожежі в окупованому Донецьку

Розкрито таємницю гучної пожежі в окупованому Донецьку

Стало відомо, що  згоріло в колишньому офісі екс-губернатора Донецької області Сергія Тарути в окупованому бойовиками ДНР Донецьку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дениса Казанського.
"Кілька днів тому в Донецьку згорів багатостраждальний колишній офіс компанії «ІСД», який зазвичай всі називали просто «офіс Тарути» (колишній губернатор Донецької області). Пожежа з самого початку здалася дивною. Офіс ІСД - явно не те місце, де може закоротити стара проводка. До того ж там була протипожежна система. Не загоряються самі по собі такі місця", - написав він.
За словами журналіста, в старому офісі Тарути з 2014 року бойовики ДНР зберігали документацію про діяльність своїх польових командирів і їх кураторів.
"І ось на підтвердження моїх припущень завісу таємниці відкрили самі сепаратисти. У будівлі з 2014 року розташовувалися структури "розвідки ДНР", які накопичували всіляку аналітику і документи по діяльності різних польових командирів і їх кураторів. Ось цей архів і став жертвою "випадкової" пожежі", - зазначив він.
Раніше повідомлялося, що  мирні жителі окупованого Стаханова Луганської області ледь не розстріляли з протитанкового гранатомета п'яних бойовиків так званої ЛНР, які в'їхали на легковику у приватний будинок і зруйнували його.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?