Розкрито таємний план Єлизавети II щодо принца Гаррі і Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Розкрито таємний план Єлизавети II щодо принца Гаррі і Меган Маркл

Розкрито таємний план Єлизавети II щодо принца Гаррі і Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Непрості відносини принца Гаррі з його братом принцом Вільямом, який готується стати наступним королем Великої Британії, залишаються під пильною увагою світової громадськості навіть після того, як герцог Сассекський вирішив відмовитися від королівських обов'язків і переїхав зі своєю дружиною і сином в США. Як виявилося, проблеми в королівській родині виникли через те, що принц Гаррі і Меган Маркл своєї зайвою популярністю відволікали увагу від принца Вільяма і його сім'ї. Це турбувало і королеву Єлизавету II, яка кілька років виношувала план для герцога і герцогині Сассекських. Як стало відомо з нової книги "Битва братів: Вільям і Гаррі - дружба і ворожнеча" британського історика і біографа Роберта Лейсі, британська монархиня мала намір відправити принца Гаррі і Меган Маркл на кілька років в Південну Африку. Таким чином Едізавета II планувала "вбити відразу двох зайців" - просунути інтереси британської корони в ПАР під час нової хвилі боротьби за расове розмаїття і дозволити онукові з дружиною насолодитися "звичайним" життям. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

У книзі бтографа, який описує непрості стосунки принца Гаррі з його братом Вільямом, розповідається, що королева в 2019 році планувала відправити герцогів Сассекських в Південно-Африканську Республіку - принц Гаррі і Маркл повинні були переїхати на кілька років в місто Йоганнесбург. При цьому автор вказує, що насправді британська монархиня виношувала цей план не заради просування інтересів королівської сім'ї, а заради щастя онука і його дружини, так як вони не приховували, що втомилися від королівських зобов'язань і спалахів фотокамер.

Виявляється, в 1949 році Єлизавета II сама на два роки жила на Мальті, щоб впоратися з подібними почуттями і насолодитися "звичайним життям", поки її чоловік, принц Філіп, проходив військово-морську службу на Середземному морі - там вона була в першу чергу дружиною офіцера, а не дочкою короля. Важливо відзначити, що Меган Маркл і принц Гаррі також замислювалися про тимчасовий переїзд в ПАР, адже саме там зародилися їхні стосунки, але врешті-решт вирішили зупинитися на США.

"Трагедія полягає в тому, що королева насправді хотіла зібрати всіх разом, а не розділить. Такі сімейні переговори вимагають довіри поряд з прийняттям невизначеностей і двозначностей. Абсолютних гарантій ні в однієї зі сторін бути не може", - підкреслює в своїй книзі Лейсі .

Нагадаємо, зараз Гаррі і Маркл живуть в США, де намагаються почати нове життя поза королівської сім'ї. Влітку вони переїхали в округ Санта-Барбара, штат Каліфорнія, з Лос-Анджелеса, так як принц Гаррі зненавидів це місто через натовпів туристів і папараці. З 1 квітня герцог і герцогиня Сассекські перестали виконувати обов'язки членів сімейства Віндзорів. Однак перший рік їх готельної життя вважається пробним. Якщо вони захочуть, то протягом цього терміну зможуть повернутися в королівську сім'ю і знову почати виконувати всі свої королівські обов'язки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британська монархиня Єлизавета II більше не буде королевою Барбадосу. Влада держави остаточно вирішили з 2021 роки не визнавати главою королеву Великобританії. У колишній британській колонії хочуть стати незалежною республікою, підкресливши, що прийшов час повністю залишити позаду колоніальне минуле. Таким чином, королеву Єлизавету II позбавлять влади в Барбадосі, яким вона керувала понад півстоліття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?