Розкрито вражаючі умови контракту Мессі з Барселоною. Футболіст заробив колосальну суму
Категорія
Спорт
Дата публікації

Розкрито вражаючі умови контракту Мессі з Барселоною. Футболіст заробив колосальну суму

Розкрито вражаючі умови контракту Мессі з Барселоною. Футболіст заробив колосальну суму
Джерело:  online.ua

Ліонель Мессі грає за каталонську Барселону вже 17 років, протягом яких йому вдалося завоювати звання кращого футболіста ХХ століття. Влітку 2021 року його контракт з каталонською командою закінчується - він був укладений в 2017 року і вважався найбільшим в історії спорту. І це виявилося правдою. Іспанське видання El Mundo 31 січня розсекретило умови королівського контракту Мессі з Барселоною. За даними видання, за чотири роки аргентинський футболіст заробив колосальну суму, що перевищує 555 млн євро. Мессі подає до суду на газету за розсекречення контракту. Судитися з газетою вирішили і в "Барселоні", де категорично заперечують свою причетність до витоку конфіденційних даних, передає ONLINE.UA.

За даними джерела, максимальна сума, яку Мессі може отримати за чотирирічним контрактом - 555 237 619 евро. За п'ять місяців до закінчення угоди аргентинський футболіст вже заробив 511 540 545 євро. У цю суму входять щорічні виплати заробітної плати в розмірі 138 809 404 євро і два основних бонуси - за продовження діючого контракту 115 225 000 євро і лояльність клубу 77 929 955 евро.

Відзначається, що Ліонель Мессі отримав вже 92% відсотка від загальної суми. Хоча ще недавно каталонський футбольний клуб "Барселона" скаржився на величезні збитки і борги, загальна сума яких сягає 1,173 млрд євро.

Після витоку даних контракту "Барселони" з Мессі, футбольний клуб зробив заяву. У команді нагадали, що контракт - це приватний документ, регульований принципом конфіденційності між сторонами, тому прийме відповідні судові заходи проти газети El Mundo за будь-які збитки, які можуть бути заподіяні в результаті цієї публікації.

"Барселона висловлює безумовну підтримку Мессі, особливо перед лицем будь-яких спроб дискредитувати його імідж і зруйнувати його стосунки з організацією, в якій він працював, щоб стати кращим гравцем в світі і в історії футболу", - підкреслили в клубі.

Нагадаємо, на рахунку Месії 10 перемог на чемпіонатах Іспанії, 4 перемоги в Лізі чемпіонів. Він вигравав 6 разів Кубок Іспанії і три рази Клубний чемпіонат світу. Кожен сезон Мессі забиває неймовірну кількість голів і віддає безліч гольових передач. Також Мессі шість разів отримував премію "Золотий м'яч" як кращий футболіст - такого результату не домагався жоден футболіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ліонель Мессі забив історичний гол і повторив рекорд Пеле.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?