Розлючені пасажири заблокували аеропорт «Бориспіль»: що сталося
Категорія
Події
Дата публікації

Розлючені пасажири заблокували аеропорт «Бориспіль»: що сталося

Розлючені пасажири заблокували аеропорт «Бориспіль»: що сталося

Вчора ввечері вхід до терміналу F аеропорту «Бориспіль» був заблокований кількома десятками розлючених пасажирів. Причина інциденту полягала в тривалій затримці рейсу YE1215 сполученням Київ – Батумі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Радіо Свобода ».

Затримка почалась ще в обід 18 червня, коли літак авіакомпанії YanAir не подали на посадку о 13:00. Пасажирам було повідомлено про те, що рейс переноситься на 15:00, а потім – на 18:00. Після цього було оголошено ще кілька затримок.

Дії авіакомпанії викликали обурення з боку пасажирів, які вирішили у відповідь заблокувати вхід до терміналу F. Лише після того, як представник YanAir нарешті оголосив остаточний час відправки літака – 00:00, пасажири розблокували вхід до терміналу. Конфлікт було залагоджено приблизно о 22:00.

На початку червня Державна авіаційна служба призупинила дію сертифіката експлуатанта для авіакомпанії YanAir. Причиною цього рішення стали численні порушення з боку перевізника. Однак сьогодні стало відомо, що на фоні конфлікту, який розгорівся з блокування терміналу «Борисполя», Державіаслужба поновила сертифікат. Про це у своєму Facebook повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Нагадаємо, що не так давно інший київський аеропорт – «Жуляни» був евакуйований через повідомлення про мінування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?