Розмінування Балаклії: Полторак розповів, скільки мільйонів виділили з бюджету
Категорія
Події
Дата публікації

Розмінування Балаклії: Полторак розповів, скільки мільйонів виділили з бюджету

Міністерство оборони України
Розмінування Балаклії: Полторак розповів, скільки мільйонів виділили з бюджету

На відновлення пошкоджень, завданих пожежею на артскладі у Балаклії, виділили близько 99 мільйонів гривень, з яких 9 мільйонів - на розмінування.

Про це повідомив міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє ONLINE.UA з посилання на Міноборони.

"Близько 99 мільйонів гривень виділено на відновлення пошкоджень, завданих пожежею на складі у Балаклії, із них 9 мільйонів – на розмінування території. Окрім цього, із резервного фонду держави додатково виділено 200 мільйонів гривень на відновлення живучості військових складів та арсеналів", - сказав Полторак.

Читайте також: Шкіряк назвав "двох покидьків", винних у вибухах в Балаклії

Також міністр наголосив, що особлива увага приділятиметься складам з озброєнням, розташованим поблизу кордонів із РФ.

"У нас є чіткий план щодо вжиття невідкладних заходів, аби не допустити подібних випадків", – повідомив Полторак, додавши, що на забезпечення повного відновлення арсеналів та складів потрібно близько 5 мільярдів гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр оборони України Степан Полторак заявив, що  можливою причиною вибухів та пожеж на арсеналі в Балаклії 23-24 березня, міг бути підрив складів із боєприпасами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?