Розплата за злочини путіна та усіх росіян уже почалася — академік Української академії наук Віталій Луньов
Категорія
Україна
Дата публікації

Розплата за злочини путіна та усіх росіян уже почалася — академік Української академії наук Віталій Луньов

Розплата за злочини путіна та усіх росіян уже почалася — академік Української академії наук Віталій Луньов
Джерело:  online.ua

Чому жодна імперія не має права існування та як путін й усі росіяни будуть розплачуватися за свої злочини в Україні обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

9 листопада очільник Міністерства оборони рф сергій шойгу офіційно заявив, що росія вирішила відступити з правого берега Дніпра.

Не минуло й двох діб, як херсонці у центрі міста зустрічають Збройні Сили України з квітами, прапорами та вигуками "Слава ЗСУ!".

Російська імперія почала руйнуватися у всіх на очах — просто у прямому ефірі. путін може сотні раз повторювати, що це не так, однак весь світ уже побачив силу і непереможність українського народу, який, випереджуючи усі оптимістичні прогнози, проганяє ворога зі своєї землі.

Час розплати настав — й Кремль поплатиться за все існуванням російської імперії зла та брехні.

Чому не буває добрих імперій

Академік Української академії наук Віталій Луньов звертає увагу на те, що будь-яка імперія – це завжди імперія зла, оскільки не буває добрих імперій та навіть благих підстав для того, щоб їх створювати.

Якщо згадати епоху колоніалізму, якого наш світ зазнав ще багато століть тому, то будь-яка імперія будувалася лише на підґрунті зла. Які б там не були священні війни чи ще якісь "святі" цілі... Насправді все дуже просто – це експансія, за якою завжди стоять певні серйозні психологічні комплекси у керівництва, а також вкрай нераціональне розуміння того, що є необхідним для своєї ж держави чи нації, — пояснює академік Української академії наук.

За словами Віталія Луньова, лідери імперій завжди опиняються у стрімкому "польоті", коли думки випереджають дії та навпаки.

Вони ухвалюють дуже багато жахливих рішень, які через десятиліття чи століття відгукуються для історії цієї ж держави.

А у зв’язку з тим, що ми вже живемо, так би мовити, на більших швидкостях, ніж це було 100, 200, 500 років тому, то розплата за оці імперські амбіції прилітає миттєво. Зараз ми бачимо як путіну та росіянам доводиться розплачуватися за злочини, які вони робили ще декілька днів-тижнів тому, — наголошує Луньов.

Вас може зацікавити: ЗСУ стали легендою на тлі руйнування міфу про непереможність росії — професор нейропсихології Богдан Ткач

Російська імперія брехні почала руйнуватися

Ганебна втеча армії рф з Херсона стала найбільшим провалом російського диктатора путіна за увесь час його правління, а також найсильнішим ударом по російській імперії зла та брехні.

20 років імператор був брехливим. Він нічого не зробив. путін завжди був лузером, який розкрадав гроші своєї нації, не створивши нічого. Тепер його брехню бачать усі. Він не створив надсучасну державу, надсучасну імперію. Все, що у путіна було, — слова та маніпуляції. Вони більше не спрацюють, — підкреслює доктор психології Василь Мосійчук.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?