Розпочалася 10-та зустріч у форматі "Рамштайн"
Категорія
Світ
Дата публікації

Розпочалася 10-та зустріч у форматі "Рамштайн"

Розпочалася 10-та зустріч у форматі "Рамштайн"
Джерело:  online.ua

15 березня о 14:00 за київським часом розпочалося 10-те засідання Контактної групи з оборони України у форматі «Рамштайн». Воно пройде в онлайн-форматі.

Джерело: Пентагон

Черговий Рамштайн проходить в онлайн-форматі

Напередодні засідання міністр оборони України Олексій Резніков провів розмову з очільником Пентагону Ллойдом Остіном.

Ми порівняли нотатки про нашу співпрацю та шлях до Перемоги. Ця щира підтримка союзників робить мене дуже оптимістичним щодо майбутнього. Солідарність стає ефективністю на полі бою, - сказав Резніков.

Також 14 березня Резніков зустрівся з міністром оборони Королівства Нідерланди Кайсою Оллонгрен. Вони обговорили питання в рамках підготовки до засідання у форматі "Рамштайн".

За словами речника Пентагону, партнери зосередяться на допомозі Україні боєприпасами.

Ми продовжуємо робити все можливе, щоб забезпечити потреби України, будь-то боєприпаси, ППО, бронетехніка. Завтрашня дискусія стане ще однією можливістю зібрати разом міжнародне співтовариство, щоб зосередитися на найнагальніших потребах України, включаючи боєприпаси. І знову ж таки, це залишатиметься в центрі нашої уваги, - сказав він.

11-а зустріч у форматі "Рамштайн" відбудеться у квітні на американській авіабазі в Німеччині. Це буде річниця роботи контактної групи, до якої входить близько 50 країн.

Попередня зустріч відбулася 14 лютого у Брюсселі. Після зустрічі Резніков сказав, що дуже задоволений результатами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?