Розпуск Верховної Ради: невідомі "замінували" Конституційний суд
Категорія
Україна
Дата публікації

Розпуск Верховної Ради: невідомі "замінували" Конституційний суд

Розпуск Верховної Ради: невідомі "замінували" Конституційний суд
Джерело:  24 канал

Столична поліція отримала повідомлення про замінування будівлі Конституційного суду України. Як відомо, саме зараз там відбувається розгляд законності указу президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради і призначення дострокових парламентських виборів, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Варто зазначити, що інформацію про замінування підтвердили у прес-службі поліції Києва.

"Інформація про замінування Конституційного суду надійшла на електронну поштову скриньку Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Наразі на місці триває перевірка.Поки невідомо, чи засідання суду перенесуть. Напередодні голова суду Наталя Шаптала оголосила перерву у засіданні до 11:45. Розгляд справи про розпуск Верховної Ради розпочався вчасно, тому ймовірно, що проблему з замінуванням уже вирішили", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що про намір розпустити Верховну Раду Володимир Зеленський заявив ще під час своєї інавгураційної промови, яку він виголосив 20 травня. Відповідний указ він підписав 21 травня, тож позачергові вибори до Ради відбудуться 21 липня.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 червня Володимир Зеленський виконав свою обіцянку обов’язково відвідати засідання Конституційного суду щодо правомочності указу про розпуск Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?