Розпуск Верховної Ради: в парламенті виступили з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Розпуск Верховної Ради: в парламенті виступили з резонансною заявою

Розпуск Верховної Ради: в парламенті виступили з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Віце-спікерка парламенту Ірина Геращенко вважає неконституційним розпуск парламенту президентом Володимиром Зеленським. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Говорячи про свої враження від інавгурації вона написала "виграла - з десяток парі , що буде дочасний розпуск ВР, хоч це й не конституційно (але хто ж на це звертає увагу в епоху лайків і революційної доцільності)".
Політикиня також поскаржилася на те, що жодного разу не почула - Революція гідності, РФ, ЄС, НАТО, Перемога.

"Звернула увагу - вже не слуга народу, а , навпаки, народ, кожен з народу несе відповідальність за ситуацію в країні. Втішена : мирною і цивілізованою передачею влади, демократичними президентськими виборами і повагою , яку ВР демонструє до інституції президенства, незалежно від прізвищ.Не тішить: низька політична культура і культивація неповаги до інститутів держави, незалежно від осіб і прізвищ. Усміхнулася - коли , нарешті, дали булаву): я завжди за здійснення всіх мрій)", - написала Геращенко.

Вона також нагадала, що є прихильницею європейських традицій, шанує традицію ста днів, коли в нової влади і суспільства - медовий місяць і ці сто днів всі дають для проведення перших важливих кроків, на які отримано такий високий мандат довіри.

"Бажаю успіху новій команді на благо України, бо Україна понад усе.
Настрій - хороший. Тому що Україна - понад усе і попереду багато роботи", - додала Геращенко.

Як повідомляв  ONLINE.UA, новий президент України Володимир Зеленський заявив, що головне завдання його як глави держави та усієї країни – це припинення війни на Донбасі. Про це він розповів в ході свої інавгурації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?