Розроблено сумісний з еротичними книгами вібратор
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Розроблено сумісний з еротичними книгами вібратор

Розроблено сумісний з еротичними книгами вібратор

Французькими вченими був розроблений вібратор, який можна використовувати під час читання еротичних книг, а також спеціальні додатки до нього на операційні системи iOS і Android. Вже зараз розроблений пристрій можна замовити в інтернеті, передає  lenta.ru.

Вібратор синхронізується з електронною книгою за допомогою Bluetooth. Через додаток користувачеві потрібно завантажити на смартфон або планшет вподобану новелу. Читач може регулювати роботу вібратора за допомогою свого гаджета - погладжувати його, струшувати або дихати на нього. Він також має можливість зупинитися в будь-який момент і повторити свої дії.

Додаток відкриває доступ до декількох еротичних розповідей, виданих у Франції. В основному це новели непрофесійних письменників. Деякі з них складали історії спеціально для проекту. Творці відзначають, що в майбутньому список літератури розширять за рахунок популярних прозаїків.

Крім того, за словами авторів проекту, вібратор може дистанційно контролювати і партнер користувача. Розробники підкреслюють, що пристрій працює абсолютно безшумно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?