Розробник "Новачка" анонсував випуск ліків від коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

Розробник "Новачка" анонсував випуск ліків від коронавірусу

Розробник "Новачка" анонсував випуск ліків від коронавірусу
Джерело:  online.ua

Один з учасників розробки групи отруйних речовин "Новачок" Леонід Рінк здивував росіян та міжнародну спільноту неочікуваною заявою — він офіційно повідомив, що в найближчому майбутньому планує випускати противірусний засіб, який зможе боротися, серед іншого, й з коронавірусом. За словами Рінка, свій препарат він розробив на основі ліків від цукрового діабету – "Діуціфону", синтезованого в СРСР в 1967 році і призначеного для лікування прокази. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "РІА Новини".

Згідно з останніми даними, новий препарат отримав назву "Іммофон". Леонід Рінк звернув увагу на те, що в ньому поєднані закордонне противірусний засіб "Дапсон" і дві молекули метилурацила – за його словами, вони потрібні для активізації обміну речовин в тканинах і стимулювання процесу регенерації.

"Він (препарат) працює проти вірусних захворювань, чудово відновлює клітини після роботи своєї імунної системи, тобто ліквідує цитокіновий шторм (коли імунітет починає знищувати свій організм. - ред.), який, на думку багатьох фахівців, є однією з причин смертності від COVID -19", – заявив один із розробників "Новачка".

Не можна не звернути увагу на те, що препарат вже тестували на 700 добровольцях і "не було жодної важкої стадії і жодної смерті після зараження".

Як стверджує Леонід Рінк,, препарат "Іммофон" також має боротися з низкою хвороб:

  • червоною вовчанкою;

  • склеродермією;

  • ревматоїдним артритом;

  • псоріазом;

  • алергією;

  • лейкозом;

Варто нагадати про те, що 20 серпня 2020 року "Новачком", який розробив Леонід Рінк, був отруєний лідер російської опозиції Олексій Навальний. Йому стало зле в літаку, який летів із Томська до Москви. Згодом Навальний впав у кому, а 24 серпня був перевезений у берлінську клініку "Шаріте" на лікування. Сліди отруйної речовини з групи "Новичок" були знайдені лабораторією ЗС Німеччини (Бундесверу). Дослідження було проведене за запитом клініки "Шаріте". 2 вересня 2020 року результати аналізів було офіційно оприлюднено владою ФРН.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що журналісти дізналися про плани Путіна щодо Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?