"Розслабили булки": Ані Лорак розкритикувала українських артистів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Розслабили булки": Ані Лорак розкритикувала українських артистів

"Розслабили булки": Ані Лорак розкритикувала українських артистів

Українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом все частіше виступає в країні-агресорі, дуже неприязно висловилася про артистів, які зберегли вірність Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Украине".
"Моя кар'єра починалася біля витоків української Незалежності, і 25 років тому у вітчизняному ефірі було дуже багато пісень російською мовою. Тоді українські виконавці та їхні голоси були в меншості. Сьогодні все змінилося, але чомусь на якість української музики це особливо не вплинуло", - зазначила артистка.
За словами співачки, багато українських артистів "розслабили булки".
"Людей, які роблять якісну конкурентоспроможну музику українською мовою, яку було б не соромно слухати в будь-якій точці світу, не так вже й багато. Як професіоналу в своїй області, мені незрозумілі деякі явища українського шоу-бізнесу: все частіше бачу величезні афіші артистів на палаці "Україна", яких я раніше ніколи не знала і не чула, але вони дають чомусь одразу по три сольники", - поскаржилася вона.
Лорак помітила, що в українському шоу-бізнесі з'явилася велика кількість профнепридатних виконавців, які вдають із себе зірок.

Читайте також: Ан і Лорак визнана найстильнішою співачкою Росії: з'явилося фото
"Також на нашій сцені з'явилося багато просто профнепридатних, на мій погляд, артистів, що уявляють себе зірками. І публіка приходить їх слухати, адже штучно створений вакуум в потребі "хліба і видовищ" все одно треба чимось заповнювати. Мені шкода людей, душа яких вимагає музики і мистецтва та які потрапляють в підсумку на "перевертнів". Це профанація в чистому вигляді в артистичному середовищі, але якщо ми виживемо і в цей час, сила волі і характер як слід загартується - однозначно!" - додала співачка.
Однак, незважаючи на негативний відгук про артистів, співачка не залишає надії повернутися на українську сцену і спеціально для цього готує запис декількох композицій національною мовою.
Як повідомляв ONLINE.UA, зараз Ані Лорак гастролює по Росії зі своїм шоу "Кароліна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?