Розслідник Станчевський заявив про погрози з боку нардепа Рибалки
Категорія
Політика
Дата публікації

Розслідник Станчевський заявив про погрози з боку нардепа Рибалки

Розслідник Станчевський заявив про погрози з боку нардепа Рибалки
Джерело:  apostrophe.ua

Розслідник Олексій Станчевський, який 18 січня передав в ГПУ і СБУ факти, що свідчать, за його словами, про політичну корупцію народного депутата Сергія Рибалки в справі рейдерського захоплення торгової мережі АТБ, заявив про загрозу для свого життя.
Про це пише "Апостроф".
Як зазначає видання, на своїй сторінці в Facebook Станчевський повідомив, що разом з адвокатом, відомим правозахисником Іваном Макаром звернувся до Святошинського управління Національної поліції в Києві з повідомленням про злочин.
"Після проведення нашого разом з Дмитром Воронковим і Костянтином Диканем розслідування корупційної діяльності народного депутата-"радикала" Сергія Рибалки щодо рейдерського захоплення мережі АТБ я особисто почав отримувати погрози. Напевно, прийшла "отвєтка" від Рибалки і його товаришів по фракції. Невідомі особи з різних номерів надсилають мені смс з вимогою припинити розповідати в теле- і радіоефірах про корупційну діяльність Сергія Рибалки і "закрити рота". У разі відмови ці бандити загрожують мені фізичною ліквідацією", - зазначив Станчевський.
У своїй заяві в Нацполіцію він вказав номери чотирьох мобільних телефонів, з яких отримував смс з погрозами, а також навів зміст цих повідомлень, більшість з яких містить ненормативну лексику. На думку Станчевського, всі ці смс пов'язані з його розслідуванням рейдерської атаки на торгову мережу АТБ, організаторами якої, за його словами, були народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка та його помічники.
Як написав Станчевський в своїй заяві, до погроз його життю можуть бути причетні і інші народні депутати від Радикальної партії, зокрема, і сам Олег Ляшко.
"Оскільки справа стосовно народного депутата України Сергія Рибалки, якою я займаюся, стосується не тільки його кримінального переслідування і політичної кар'єри, а й інтересів всієї Радикальної партії Олега Ляшка, маю всі підстави вважати, що ці погрози вбивством є такими, які можуть бути реалізовані. Тому у мене виникають побоювання щодо реального здійснення цих загроз", - написав Олексій Станчевський в своєму зверненні до Нацполіції.



Водночас, як повідомив Станчевський в соцмережі, глобально він нічого не боїться і тому буде продовжувати власні розслідування щодо корупційних дій депутатів українського парламенту.
"Звичайно, нікого не боюсь і продовжую розслідувати корупційну діяльність наших народних обранців. Всім вдалого дня! П.С. Додаю скрін-копію повідомлення про злочин", - написав Олексій Станчевський.
Повний текст заяви можна побачити на  сторінці Станчевського в Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?