Розстріл 49 осіб у США: "коханець" вбивці шокував поясненням
Категорія
Світ
Дата публікації

Розстріл 49 осіб у США: "коханець" вбивці шокував поясненням

Розстріл 49 осіб у США: "коханець" вбивці шокував поясненням
Джерело:  online.ua

Чоловік, який називає себе коханцем убивці 49 людей в гей-клубі в Орландо в США, розповів про те, що вбивця Омар Матін міг піти на злочин після того, як у нього був секс із чоловіком-носієм ВІЛ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Univision.
В інтерв'ю виданню чоловік, який називає себе Мігелем, розповів, що він познайомився з Матіном через додаток знайомств для геїв і підтримував з ним дружні стосунки.
За словами Мігеля, вони з Матіном зустрічалися для сексу 15-20 разів, останній раз відбувся в грудні 2015 року. Співрозмовник Univision описує їх відносини як «секс по дружбі».
Мігель стверджує, що Матін надавав перевагу латиноамериканським чоловікам, але відчував себе знедоленим в їхньому товаристві. «Я впевнений, що цей божевільний, божевільний вчинок був помстою», - заявив Мігель.
За його словами, Матін був вкрай розсерджений, коли з'ясував, що у одного пуерториканця, з яким у нього був секс, виявили ВІЛ.
«Я змушу їх заплатити за те, що вони зі мною зробили», - цитує Матіна співрозмовник Univision.
Коли саме сталася цей розмова, не уточнюється.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Барак Обама назвав убивство людей в нічному клубі в Орландо проявом "доморощеного екстремізму", а не підготовленою атакою угруповання терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?