"Розстріл" адвоката в Одесі: Деканоїдзе поставила крапку в історії
Категорія
Україна
Дата публікації

"Розстріл" адвоката в Одесі: Деканоїдзе поставила крапку в історії

"Розстріл" адвоката в Одесі: Деканоїдзе поставила крапку в історії

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе розповіла нові подробиці спецоперації з «розстрілом» адвоката в Одесі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«Ми отримали багато питань щодо розстрілу Lexus в Одесі. Ситуація наступна: вчора вночі в Одеській області ми затримали угруповання, яке спеціалізувалося на викраденні людей, шантажі і вбивствах», - розповіла вона.
За її словами, «протягом декількох років жертвами в основному ставали люди з соціально незахищених верств населення, яких викрадали і змушували переоформляти нерухомість на членів банди».
«До нас звернувся адвокат, який займає активну позицію в розкритті злочинних схем у сфері розподілу земельних ділянок в курортних районах Одеської області. Заявник повідомив, що отримав на свою адресу погрози у зв'язку з його діяльністю - реалізацією інвестпроекту з будівництва набережної в Затоці. Протягом декількох місяців правоохоронці документували факт підготовки зловмисників до скоєння замовного вбивства», - повідомила Деканоїдзе.
Також глава Нацполіції зазначила, що «для затримання організаторів і посередників замаху кілька днів тому правоохоронцям довелося інсценувати вбивство адвоката-заявника».
«В результаті проведення добре спланованої спецоперації під керівництвом Головного слідчого управління Національної поліції та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України - вдалося затримати підозрюваних, а також звільнити заручника, який був викрадений раніше з метою вимагання. Зараз проведено близько 30 обшуків, в ході яких вилучено вогнепальну зброю», - підкреслила вона.
На закінчення Деканоїдзе висловила подяку всій команді, яка брала участь в затриманні банди.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео затримання співробітниками СБУ посередника і кілера, які готували замах на одеського правозахисника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?