Розстріл п'яти байкерів в Росії: вбивця розповів подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Розстріл п'яти байкерів в Росії: вбивця розповів подробиці

Розстріл п'яти байкерів в Росії: вбивця розповів подробиці

Правоохоронні органи затримали  чоловіка, який вранці 8 травня застрелив п'ятьох байкерів в Підмосков'ї.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


Як пояснили в управлінні СКР по Московській області, підозрюваний дав свідчення і визнав свою провину у вбивстві мотоциклістів.


"Підозрюваний був затриманий біля будинку, в якому проживав. До теперішнього часу він допитувався слідчими в якості підозрюваного. На допиті він зізнався і повідомив про всі обставини того, що сталося", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляє L!Fe news, вбивцею є мотоцикліст Ілля Асєєв, який розлютився на приятелів за те, що вони вигнали його зі своєї компанії. Будучи в стані алкогольного сп'яніння, він взяв з машини свою мисливську рушницю "Сайга" і впритул розстріляв п'ятьох байкерів, залишивши в живих тільки двох дівчат.


Асєєв розповів, що приїхав з приятелями на занедбаний пивоварний завод в селі Чёлохово Егорьевского району Московської області, щоб відсвяткувати там День Перемоги, але незабаром між байкерами розв'язався конфлікт.



Ілля Асєєв (фото - vk.com)


Як повідомляв ONLINE.UA,  за підозрою у вбивстві поліцейського і п'яти членів його сім'ї в Росії затримано трьох чоловіків, один з яких раніше воював на боці бойовиків так званої ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?