Розстріл в ресторані Києва: очевидці розповіли страшні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл в ресторані Києва: очевидці розповіли страшні деталі

Розстріл в ресторані Києва: очевидці розповіли страшні деталі

У мережі з'явилася розповідь відвідувачів  київського ресторану "Пастернак", в якому увечері 3 листопада чоловік відкрив стрілянину і поранив двох працівниць закладу, про пережиту подію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".


"Десь о пів на десяту вечора, коли я з подругами відзначала день народження, в заклад увірвався чоловік з рушницею і пістолетом, почав кричати, лаятися нецензурно, а потім вистрілив у стелю. Я перебувала біля центрального входу в ресторан, і він направив дуло рушниці мені в обличчя. Подумала - все, живою додому вже не повернуся... А у мене ж четверо дітей. Злякалася і втекла. Співробітники мене сховали на кухні. А решта гостей залишалися в залі", - розповіла одна з очевидців інциденту Валерія.


"По всій видимості, люди не розуміли до кінця, що відбувається. Від шоку вони завмерли на своїх місцях. А він тим часом зайшов у зал, вистрілив у стелю і почав кричати, що втомився і хоче спати. Говорив, що це його будинок і щоб всі йшли звідси. А коли співробітники закладу спробували його заспокоїти і поговорити з ним, він застосував силу. ударив дівчину ногою в живіт. Хлопець спробував заступитися за неї, так він і його вдарив пістолетом по обличчю. Після чого постраждали ще дві офіціантки. Одній дівчині куля потрапила в ногу, іншій - в руку", - згадав ще один з відвідувачів ресторану.


Гості закладу також відзначили, що в ресторані чоловік знаходився всього 5-7 хвилин, після чого втік. "Він кричав, що йому потрібен адміністратор. Але коли побачив, що йде охорона житлового комплексу, втік. Приїхала карета швидкої допомоги, поліція з оперативниками. Дівчатам надавали медичну допомогу, інші давали свідчення. Після всього цього ще якийсь час, десь до першої години ночі, ми були як в трансі. Правда, поранення у людей опинилися несерйозними, всі живі", - сказала Валерія.


Стало відомо, що того, хто стріляв, звуть Артем Лук'янов, і він 1985-го року народження. Перед тим, як увірватися в заклад, чоловік побив свою дружину.


Згідно з непідтвердженою інформацією, стрілок проживає в тому ж комплексі, де знаходиться ресторан "Пастернак", у нього захворіла маленька дитина і він не міг заснути, після чого прийшов до закладу з криками про те, що йому набридла гучна музика. За іншою версією, чоловік перебував під дією препаратів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  постраждалі в результаті стрілянини в ресторані "Пастернак" в Києві не писали заяви в поліцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?