Розстріл Вороненкова: у Авакова повідомили нові подробиці про кілера
Категорія
Політика
Дата публікації

Розстріл Вороненкова: у Авакова повідомили нові подробиці про кілера

Розстріл Вороненкова: у Авакова повідомили нові подробиці про кілера
Джерело:  interfax.com.ua

Вбивця  колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, застреленого в Києві вчора вдень, був агентом російських спецслужб, впровадженим в силове відомство України.


Онлайн-хроніку подій в зв'язку з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві читайте на ONLINE.UA


Про це в ході ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1" заявив народний депутат України, радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".


"Він був убитий агентом російських спецслужб, впровадженим в українські силові структури, що проходив в них службу, а потім отримав наказ на ліквідацію ворога Росії - Дениса Вороненкова", - підкреслив Геращенко.


Читайте також: Як помер кілер Вороненкова: з'явилися драматичні подробиці


"Уже відома особистість кілера, його біографія. І ми можемо з упевненістю сказати, що Денис Вороненков убитий агентом російських спецслужб, громадянином України", - зазначив він.


Геращенко додав, що слідство серйозно просунулося, але він не має повноважень, щоб розповідати про вбивцю Вороненкова: "Я думаю, що найближчим часом буде офіційна прес-конференція генерального прокурора, голови Служби безпеки України, і вони дадуть більше інформації. З мого боку це буде некоректно".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  вбивця Вороненкова мав при собі посвідчення учасника бойових дій на Донбасі, видане Нацгвардією України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?