Розстріл юриста в Одесі: ЗМІ повідомили несподівані подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Розстріл юриста в Одесі: ЗМІ повідомили несподівані подробиці

Розстріл юриста в Одесі: ЗМІ повідомили несподівані подробиці
Джерело:  Таймер

Правозахисником, автомобіль якого  розстріляли в Одесі на вулиці Червоних Зір в ніч з 15 на 16 травня, виявився відомий адвокат Олександр П., який очолює юридичний холдинг "Привілей".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Таймер.


Відзначається, що холдинг "Привілей" представляв інтереси естонського бізнесмена Марселя Віхмана - автора масштабного проекту з будівництва набережної в Затоці. Саме цей холдинг займався юридичним супроводом проекту, в тому числі рішенням питань з відведенням землі для будівництва набережної.


За інформацією видання, слідчі дії по розстрілу автомобіля адвоката проводять співробітники Генеральної прокуратури та СБУ, а також до Одеси з Києва спрямовані високопоставлені представники правоохоронних органів.


У повідомленні поліції Одеської області йдеться, що правозахисник загинув.


У той же час вранці 16 травня видання  Страна.ua  з посиланням на власні джерела повідомила, що він вижив.


"Працює прокуратура і СБУ. Якийсь дуже серйозна справа. Але нам відомо, що зараз всі сили кинуті на пошук кілерів", - передає видання слова свого джерела.


Також стало відомо, що за кілька годин до розстрілу автомобіля правозахисника, недалеко від місця злочину була виявлена машина зі зброєю.


Нагадаємо, за даними поліції, зловмисники втекли на автомобілі темного кольору, правоохоронні органи працюють над їх затриманням.


Також повідомлялося, що  в ніч на 28 квітня в Одесі мікроавтобус Hyundai врізався в пам'ятник, водій загинув на місці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?