Розвага на карантині - в Діснейленді тепер можна гуляти і кататися на атракціонах онлайн
Категорія
Культура
Дата публікації

Розвага на карантині - в Діснейленді тепер можна гуляти і кататися на атракціонах онлайн

Розвага на карантині - в Діснейленді тепер можна гуляти і кататися на атракціонах онлайн
Джерело:  online.ua

У паризькому Діснейленді тепер можна погуляти, не виходячи з дому. Тематичний парк, який користується популярністю у туристів з усього світу, запустив онлайн-платформу, щоб порадувати дітей, змушених сидіти вдома через пандемію коронавіруса. У парку пропонують не тільки пройтися по визначних пам'ятках, а й відвідати віртуальні уроки малювання, хореографії, і навіть покататися на атракціонах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт парку.

На сайті Діснейленду пропонують дітям відвідати майстер-класи з малювання, танців або кулінарії. Зокрема, малюки можуть навчитися малювати персонажів улюблених мультфільмів, танцювати, як який-небудь улюблений герой, або готувати страви, як в диснеївських фільмах. Крім того, на сайті можна знайти відео про секрети Діснейленду.

Також розважитися під час віртуальної прогулянки по парку можна і на атракціонах. На офіційному YouTube-каналі Virtual Disney World вже розміщені віртуальні версії всіх атракціонів парку, на яких можна покататися, не виходячи з дому. Все відео зняті в форматі 360º, що робить поїздку більш реальною. На ресурсі завантажені десятки відео з атракціонами Діснейленда - поїздка на космічному кораблі навколо Землі, занурення в світ "Зоряних воєн" і Індіани Джонса, а ще поїздка на Хогвартс-експресі і кораблі піратів Карибського моря.

В даний час сайт має версії на шести мовах: французькою, англійською, німецькою, іспанською, італійською та нідерландською. Але це не завадить юним українцям зануритися в захоплюючий світ Діснея, про екскурсію в парк якого багато хто тільки мріяв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що найвідоміші музеї світу можна відвідати онлайн. Музей Вінсента Ван Гога, Версальський палац, Лувр, музей Прадо та інші запустили онлайн-галереї для віртуальних подорожей туристів з усього світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?