Розведення сил на Донбасі: глава Генштабу зробив гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Розведення сил на Донбасі: глава Генштабу зробив гучну заяву

Міноборони України
Розведення сил на Донбасі: глава Генштабу зробив гучну заяву

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко заявив, що обстріли бойовиків тривають навіть на ділянках, визначених для розведення сторін на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони України.
"Українські війська строго дотримуються режиму припинення вогню, зате з боку противника, навіть на визначених для відведення військ ділянках, не припиняються обстріл і провокації", - сказав Муженко на зустрічі з першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександром Хугом.
Глава Генштабу підкреслив, що відведення військ і важкого озброєння від лінії розмежування можливе тільки за умови сталого припинення вогню.
Ми високо цінуємо зусилля, які ОБСЄ докладає для врегулювання конфлікту на Сході України. Разом з цим, відведення військ і важкого озброєння від лінії розмежування можливе тільки за умови сталого припинення вогню", - підкреслив Муженко.
Як повідомляв ONLINE.UA, в новій угоді про розведення сторін на Донбасі війська РФ, воюючі проти сил АТО, названі "збройними формуваннями окремих районів Донецької та Луганської областей України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?