Розведення сил на Донбасі: в ООС зробили важливу заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Розведення сил на Донбасі: в ООС зробили важливу заяву

Розведення сил на Донбасі: в ООС зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 9 листопада, в районі Богданівки та Петровського заплановано розведення сил. Українська сторона підтвердила готовність до відведення військ, окупанти поки не зробили офіційного підтвердження. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Незаконні збройні формування Російської Федерації зірвали вчорашнє розведення на ділянці №3 в районі населених пунктів Богданівка і Петровське. Українська сторона готова почати практичний етап розведення сил і засобів сьогодні, про що засвідчить біла сигнальна ракета з нашого боку в 12.00", - написали в прес -центрі.

Тим часом місцеві жителі Петровського опублікували в мережі відео, на якому зображено прибуття місії ОБСЄ на ділянку в Донецькій області, де має розпочатися розведення військ. Однак, українські військові ще сумніваються в тому, що окупанти будуть дотримуватися взятої на себе відповідальності щодо зроблених заяв.

Нагадаємо, розведення сил в Петровському мало відбутися 8 листопада. Але бойовики зірвали заплановане відведення військ і не повідомили про свою готовність.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ДНР" напередодні розведення сил в Петровському накинулися на ЗСУ із звинуваченнями. Вони заявили, що українські військові напередодні ввечері нібито обстріляли ділянку розведення сил і засобів в Петровському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?