Розведення у Петрівському - бойовики готують нову нахабну провокацію
Категорія
Україна
Дата публікації

Розведення у Петрівському - бойовики готують нову нахабну провокацію

Розведення у Петрівському - бойовики готують нову нахабну провокацію
Джерело:  online.ua

Проросійські окупанти, які порушували режим припинення вогню, заявляють про готовність до розведення сил у Петрівському 4 листопада і обіцяють просигналізувати про початок розведення білою ракетою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на штаб ООС.

"У низці ЗМІ з'явилася інформація, про те, що окупаційна влада 04.11.2019 готова приступити до початку розведення сил і засобів на ділянці №3 "Петрівське", на знак чого запустять білу сигнальну ракету о 12:00 (за київським часом) 4 листопада. У цьому контексті заяви представників окупаційної влади щодо намірів розпочати процес розведення на ділянці №3 є нічим іншим як черговою провокацією та замилюванням очей світовій спільноті", - сказано в повідомленні.

 За словами штабу ООС, діючи у такий спосіб, ватажки самопроголошених квазіутворень не дотримуються Мінських домовленостей та взятих на себе зобов’язань у форматі Тристоронньої контактної групи щодо встановлення стійкого режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін.

Варто зазначити, що за даними СММ ОБСЄ, останнє порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків у межах ділянки № 3 "Петрівське" було зафіксоване 30 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA,  російський агресор втратив на Донбасі  протягом жовтня близько сотні бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?