Розведення у Золотому: штаб ООС виступив з новою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Розведення у Золотому: штаб ООС виступив з новою заявою

Розведення у Золотому: штаб ООС виступив з новою заявою
Джерело:  online.ua

Українські підрозділи завершили відведення у районі населеного пункту Золоте-4 на Луганщині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

Наголошується, що заходи з врегулювання відбулися у дзеркальному форматі.

"Завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Представники СММ ОБСЄ, зокрема і з використанням БПЛА, виконали верифікацію проведених нами заходів". - проінформували у штабі.

За офіційними даними, протягом п'ятниці, 1 листопада, ворог завдав 5 ударів. Бойовики застосували міномети 120 мм, різноманітні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Жоден український військовослужбовець не отримав поранень чи травм у зазначений період.

Нагадаємо, розведення узгоджене у трьох локаціях - Станиці Луганській, Золотому-4, Петрівському.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр оборони Андрій Загороднюк оголосив про можливе відтермінування розведення під Петрівським на Донеччині. Його планували розпочати 4 листопада, але нещодавно були зафіксовані обстріли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?