Розвідка Британії оцінила ефективність укріплення росіян на сході
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії оцінила ефективність укріплення росіян на сході

Розвідка Британії оцінила ефективність укріплення росіян на сході
Джерело:  online.ua

Британскі розвідники звертають увагу на те, що росіяни продовжують зводити оборонні укріплення уздовж лінії фронту. За словами експертів, вони за своїми характеристиками практично не змінилися з часів Другої світової війни і в сучасних умовах є малоефективними.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Великої Британії

Укріплення росіян на сході малоефективні — британська розвідка

Завдяки супутниковим знімкам вдалося дізнатися, що протягом останніх тижнів російські війська зосередилися на будівництві масштабних укріплень уздовж лінії фронту, віддаючи особливий пріоритет району Сватового.

Ці конструкції відповідають традиційним військовим планам спорудження окопів, які практично не змінилися з часів Другої світової війни. Такі конструкції, скоріш за все, будуть вразливими для точних ударів сучасною зброєю, – вважають британські розвідники.

Іноземні аналітики звертають увагу на те, що зведення подібних укріплень можна вважати ще одним підтвердженням того, що країна-агресорка переходить до позиційної війни.

Розвідка Великої Британії також наголосила, присутні у Білорусі російські та білоруські військові на цей час не є силою, яка може становити серйозну загрозу для України з півночі.

На переконання американських аналітиків, армії РФ майже точно не вдасться взяти Київ, якщо військово-політичне керівництво знову спробує це зробити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?