Розвідка дізналася про ганьбу армії Путіна на гучних навчаннях
Категорія
Світ
Дата публікації

Розвідка дізналася про ганьбу армії Путіна на гучних навчаннях

Розвідка дізналася про ганьбу армії Путіна на гучних навчаннях

Під час масштабних військових навчань «Кавказ-2016», які проводяться в армії РФ, розкрилися серйозні проблеми, які намагаються приховати від президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.
«5 вересня 2016 року з п'яти артилерійських дивізіонів угруповання артилерії, створеного для участі в навчаннях "Кавказ-2016", тільки дивізіон 288 артилерійської бригади (Муліне) 1 танкової армії Західного військового округу ЗС РФ виявився частково готовим до бойових стрільб», - йдеться в повідомленні.
У той же час «в одній з артилерійських батарей цього дивізіону не змогли своєчасно виїхати до полігону чотири самохідні артилерійські установки».
«До бойових стрільб на полігоні виявилися не готові дивізіони 291 артилерійської бригади (Троїцька), 244 артилерійської бригади (Калінінград) Балтійського флоту, 385 артилерійської бригади (Потоцький), 305 артилерійської бригади (Уссурійськ) та 338 реактивної артилерійської бригади (Новосисоєвка)», - додали розвідники.
При цьому українці додали, що раніше були виявлені величезні проблеми в частинах Балтійського флоту Росії: низька боєздатність бойових кораблів, а також бойової техніки берегових військ.
Зокрема, несправними і неготовими до бою були визнані 27% бойових кораблів, 28% судів забезпечення і 34% бронетанкової техніки, а також безліч інших проблем в боєготовності і підготовці військ.
Після цієї перевірки було вирішено зняти з посад командувача Балтійським флотом, віце-адмірала Кравчука і начальника штабу, віце-адмірала Попова "за недоліки в організації заходів бойової підготовки та спотворення реального стану справ".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися фото стягування нового зброї і солдат в окупований росіянами Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?