Розвідка дізналася про масовий саботаж серед бойовиків ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка дізналася про масовий саботаж серед бойовиків ДНР

Розвідка дізналася про масовий саботаж серед бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Українська розвідка дізналася, що серед  бойовиків ДНР  зростає кількість випадків відмови від виконання поставлених завдань: в одному з підрозділів при перевірці бойової готовності до строю вийшли лише 6 військовослужбовців з 25.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки Міноборони України в Facebook.
"З огляду на фізичне і психологічне напруження від тривалого перебування на передових позиціях, а також значні втрати особового складу, зростає кількість випадків ухилення від виконання наказів командування і прихованого саботажу в частинах 1 АК (Донецьк) ВС РФ", - йдеться в повідомленні.
"25 липня ц.р., під час перевірки бойової готовності (оголошення тривоги) одного з підрозділів 3 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), з 25 осіб наявного особового складу в стрій змогли стати лише шість", - додали в ГУР.


За даними розвідки, більшість бійців були п'яні і заявили про своє небажання виходити на передову.
"Більшість особового складу, яка не змогла вийти на побудову, перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння і демонстративно заявила про небажання відбути на передову, а п'ять російських військовослужбовців наполягли на задоволенні їх рапортів про звільнення з військової служби", - відзначили розвідники.
Раніше стало відомо, що  бойовики ДНР намагалися збити безпілотник ОБСЄ в Авдіївці та при цьому спалили житловий будинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?