Розвідка США розкрила жахливі плани Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Розвідка США розкрила жахливі плани Росії

Розвідка США розкрила жахливі плани Росії
Джерело:  online.ua

Розвідка США стверджує, що російська ядерна ракета необмеженого радіусу дії буде створена впродовж наступних шести років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "CNBC".

"Незважаючи на низку невдалих випробувань, російська ядерна ракета з так званою необмеженою дальністю буде готова до війни впродовж наступних шести років, у трохи більш швидкі терміни, ніж повідомлялося раніше", - сказано в повідомленні.

На думку американських розвідників, Росія продовжує здійснювати випробування нової зброї, хоча досі всі вони були невдалими. В тому числі йдеться про вибух в Архангельській області, коли загинули 5 російських науковців.

Нагадаємо, що ще в минулому році очільник Кремля Володимир Путін оприлюднив інформацію про кілька нових зразків озброєнь, з-поміж яких і "Буревісник". Путін заявив, що ракета працює на ядерній енергії і має необмежений радіус дії.

"Буревісник", також відомий як "Skyfall", пройшов випробування один раз на початку цього року, а до цього зброю тестували чотири рази з листопада 2017 року по лютий 2018 року. Кожне випробування було невдалим.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-глава Пентагону  Джеймс Меттіс заявив, що США збільшать кількість американських винищувачів-бомбардувальників, готових до бойових операцій.  Він наголосив, що повітряні сили країни повинні бути краще підготовлені до потенційної війни з Росією чи Китаєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?