Розвідка США розсекретить нові сенсаційні матеріали про НЛО
Категорія
Технології
Дата публікації

Розвідка США розсекретить нові сенсаційні матеріали про НЛО

Розвідка США розсекретить нові сенсаційні матеріали про НЛО
Джерело:  online.ua

США продовжують вражати сенсаційною інформацією про НЛО і інопланетян, які можуть захопити світ. У Нацрозвідці анонсували, що вже до літа 2021 року офіційний Вашингтон оприлюднить відкритий звіт про непізнані літаючі об'єкти, розповівши все, що американцям відомо на цю тему. Це будуть приголомшливі матеріали, які безперечно підтверджують існування прибульців. Про це в інтерв'ю Fox News заявив колишній директор Національної розвідки США Джон Раткліф, який запевнив, що хотів розсекретити матеріали ще до своєї відставки, але процес зняття грифу секретності з документів зайняв багато часу, передає ONLINE.UA.

"Спостережень набагато більше, ніж було оприлюднено. Деякі з них були розсекречені. І коли ми говоримо про спостереження, ми говоримо не тільки про об'єкти, які бачили пілоти, а й які були виявлені за допомогою супутникових знімків. НЛО діють так, що важко пояснити. Їх рухи важко відтворити, для них у нас немає технологій. Вони подорожують зі швидкістю, що перевищує звуковий бар'єр, без звукового удару ", - заявив Раткліф.

Колишній глава Нацрозвідка США підкреслив, що спостереження за НЛО велися не тільки в Америці, але й у всьому світі. Тому він розраховує, що адміністрація нового президента США Джо Байдена виконає указ Трампа і до 1 червня опублікує ці матеріали.

Нагадаємо, Пентагон вже розкривав безліч фактів про НЛО. Серед них були і відео, які в 2004 і 2015 роках зняли американські пілоти. Вони стверджують, що під час польоту зустріли невідомі об'єкти, які рухалися на великій швидкості і теоретично погрожували літакам ВМС США.

Як відомо, указ про розсекречення матеріалів про НЛО Трамп підписав 27 грудня 2020 року, в останні дні свого президентства після того, як Пентагон опублікував відео трьох зустрічей літаків ВМС США з непізнаними літаючими об'єктами. Трамп, подивившись записи Пентагону, назвав їх "чортівнею", і сказав, що йому цікаво знати, "наскільки це реально".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США оприлюднили засекречені дані ЦРУ про НЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?