Розвідка США шокувала заявою про нові плани Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка США шокувала заявою про нові плани Путіна

Розвідка США шокувала заявою про нові плани Путіна
Джерело:  Укрінформ

Росія жодного дня не може прожити, щоб не потрапити в епіцентр нового міжнародного скандалу. Так, нещодавно стало відомо, що очільник Національного центру контррозвідки та безпеки США Вільям Еванін поділився з міжнародною спільнотою новими шокуючими даними - він офіційно звинуватив Росію, Китай, а також Іран у зусиллях, спрямованих на підрив виборів 2020 року. Варто зазначити, що не вже не вперше офіційну Москву та команду російського президента Володимира Путіна звинувачують в подібному - кожного разу представники Кремля реагують миттєво та жорстко. Вони продовжують запевняти світ, що ніколи не втручалися у внутрішні справи інших країн. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Сьогодні ми бачимо, як наші супротивники прагнуть скомпрометувати політичні кампанії у США, кандидатів, а також мають інші політичні цілі..Ми продовжуємо відстежувати зловмисних кіберсуб'єктів, які прагнуть отримати доступ до мереж в окремих штатах та у федеральному масштабі, в тому числі тих, що відповідають за керування виборчим процесом", - наголосив Вільям Еванін.

Представник розвідки США наголосив, що має на увазі передусім Росію, КНР та Іран, хоча загроза виборам у США не виключається і з боку інших держав та недержавних суб'єктів. На йог думку, головна "ціль Росії – ослабити Сполучені Штати та зменшити нашу глобальну роль", а також підірвати довіру до демократичного процесу в США шляхом дезінформації, роботи інтернет-тролів тощо.

Варто також нагадати, що нещодавно прессекретар Володимира Путіна, Дмитро Пєсков, поскаржився на те, що команду Кремля насторожують заяви українського лідера Володимира Зеленського про неактуальність мінського формату та необхідність його оновлення. Він звернув увагу, що РФ не подобаються скарги на те, що мінський комплекс заходів вже не актуальний і його потрібно переробити чи замінити іншим сучаснішим документом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава уряду Денис Шмигаль офіційно заявив, що Міністерство закордонних справ працює над створенням консультативної міжнародної платформи щодо Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?