Розвідка України дізналася про нові проблеми армії РФ з технікою
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка України дізналася про нові проблеми армії РФ з технікою

Розвідка України дізналася про нові проблеми армії РФ з технікою
Джерело:  online.ua

Українським розвідникам вдалося дізнатися, що 40 відсотків бойової російської техніки, якою оснащують третій армійський корпус, небоєздатна. Цю інформацію уже підтвердив представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький.

Джерело: Фейсбук-сторінка ГУР Міноборони України

Чимала кількість нової бойової російської техніки небоєздатна

За словами Вадима Скібіцького, історія з третім армійським корпусом розтягнеться щонайменше на два місяці. Головна проблема – людський ресурс, укомплектування спеціалістами, оскільки на підготовку нормально нормального спеціаліста росіянам знадобиться 3-4 місяці.

Також проблемою є комплектування технікою та озброєнням. Вся новітня техніка була на озброєнні тих батальйонно-тактичних груп, які заходили на нашу територію в лютому-березні. Зараз ми бачимо, що всі підрозділи, що формуються, оснащуються іще радянськими зразками озброєння, які знімаються з баз зберігання й арсеналів та поступають у війська. За нашими оцінками, 40 відсотків бойової техніки небоєздатна. Її потрібно ремонтувати та приводити до ладу, - розповідає представник воєнної розвідки України.

Що цікаво, на переконання американських аналітиків, підрозділи третього армійського корпусу, який команда Володимира Путіна планує відправити в Україну, навряд чи зможе створити ефективну бойову міць.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?