Розвідка викрила підступні плани бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка викрила підступні плани бойовиків на Донбасі

Розвідка викрила підступні плани бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Російський агресор продовжує використовувати режим припинення вогню на Донбасі у своїх цинічних цілях. Українська розвідка виявила намір противника замінувати безліч районів на лінії розмежування. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони.

За оприлюдненими даними, бойовики навіть мінують райони населених пунктів. Під час таких робіт ворог користується протипіхотними мінами ОЗМ-72 і ПОМ-2.

"При цьому, противник продовжує втрачати особовий склад внаслідок підривів на власних мінно-вибухових пристроях. Так, 27 вересня у результаті підриву на міні отримав важке поранення з втратою частини нижньої кінцівки один з нещодавно прибулих під час ротації російських офіцерів", - наголосили в Міноборони.

Також окупаційний режим користується періодом перемир'я в іншому напрямку.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російсько-окупаційних продовжує використовувати режим припинення вогню для нарощування інженерного обладнання передових позицій майже по всій лінії розмежування. Минулого тижня найбільш інтенсивні заходи зі спорудження окопів і бліндажів противник здійснював на Новоайдарському, Сєверодонецькому, Курахівському, Торезькому та Маріупольському напрямках", - пояснили у відомстві.

Нагадаємо, на Донбасі встановили перемир'я з опівночі 27 липня. Президент Володимир зеленський назвав його великим здобутком, оскільки режим майже повністю знизив смертність серед українських військовослужбовців від обстрілів.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий приголомшливий інцидент стався на Донбасі в умовах перемир’я. Неподалік від населеного пункту Піски Донецької області військовослужбовці ЗСУ підірвалися на невідомому пристрої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?