Розвідка взнала ім'я генерала РФ, що відповідає за ракети бойовиків: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка взнала ім'я генерала РФ, що відповідає за ракети бойовиків: опубліковано фото

Розвідка взнала ім'я генерала РФ, що відповідає за ракети бойовиків: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Українська розвідка встановила, що за бойове застосування ракетних військ на окупованих територіях Донбасу і за обстріли підрозділів ЗСУ та мирного населення безпосередньо відповідає генерал-майор збройних сил РФ Степан Ярощук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
"Встановлено, що на посаді "начальника ракетних військ і артилерії Південного військового округу (Ростов-на-Дону, Росія) ВС РФ" є генерал-майор ЗС РФ Ярощук Степан Степанович... З початком військової агресії Росії проти України генерал-майор ЗС РФ С.Ярощук безпосередньо відповідає за бойове застосування ракетних військ і артилерії на тимчасово окупованих територіях Донбасу, а також за обстріли підрозділів Збройних сил України, мирного населення і об'єктів інфраструктури з території Росії", - повідомляє розвідка.
Також наголошується, що для виконання злочинних наказів військово-політичного керівництва Росії генерал Ярощук регулярно незаконно перетинає російсько-український кордон.


Нагадаємо, в рамках програми Служби безпеки України "Тебе чекають вдома" українським правоохоронцям добровільно здався бойовик організації ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?