Розвідка знайшла путінський слід у параді бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка знайшла путінський слід у параді бойовиків на Донбасі

Розвідка знайшла путінський слід у параді бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українська розвідка розповіла, що військовий парад 9 травня на Донбасі готують російські командири, які приїжджають з московського Кремля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.
"Тривають заходи з підготовки до проведення військового параду в частинах і з'єднаннях 1 і 2 АК ВС РФ. Для тренування парадних розрахунків залучаються командири підрозділів Президентського полку служби коменданта Московського Кремля Федеральної служби охорони РФ", - наголошується в повідомленні.
"28 квітня ц.р. для перевірки готовності парадних розрахунків угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях сходу України до м. Донецьк прибув полковник ЗС РФ А. Філякін, заступник командира полку - начальник військового табору Президентського полку служби коменданта Московського Кремля ФСО РФ" , - уточнили в розвідці.
Нагадаємо, в Москві на Тверській вулиці провели репетицію параду на 9 травня із залученням танків з пропагандистськими георгіївськими стрічками і продажем пілоток.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?