Розвідники знищили базу ФСБ у Запорізькій області
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідники знищили базу ФСБ у Запорізькій області

Розвідники знищили базу ФСБ у Запорізькій області
Джерело:  online.ua

Спецпрзначенцям української розвідки вдалося провести успішну спецоперацію у тимчасово окупованій Кам’янці-Дніпровській Василівського район на Запоріжжі. Українські бійці знищили базу підрозділу ФСБ та склад "бюлетенів" для псевдореферендуму.

Джерело: Фейсбук-сторінка ГУР Міноборони України

На Запоріжжі розвідники знищили базу ФСБ

Бійці спецназу ГУР МО провели спецоперацію у тимчасово окупованій Кам’янці-Дніпровській (Василівський район Запорізької області). В результаті знищено та суттєво пошкоджено низку об’єктів, які окупанти використовували в якості місць базування. В кількох приміщеннях тривають пожежі, які окупанти не можуть загасити протягом тривалого часу. Зокрема, управління Державної казначейської служби, - розповідають українські розвідники.

Окрім того, наголошується, що вдалося знищити місце зберігання бюлетенів для проведення псевдореферендуму. При цьому, склад наші бійці підірвали вибухом зсередини приміщення. Всі наявні друковані матеріали – знищено.

Разом з цим розбито місце базування підрозділу російського ФСБ, який охороняв склад бюлетенів. Точна кількість вбитих та поранених – уточнюється. Вцілілих та поранених терміново евакуюють в напрямку окупованого Криму, - йдеться в заяві.

За словами українських розвідників, загарбники уже ввели жорстку комендантську годину в місті з 7.00. Над містом помічено військові вертольоти.

В результаті проведення спецоперації ніхто із місцевих мешканців не постраждав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?