Британское издание "The Sun" назвало Евровидение "звездным часом" для Украины
Категория
Мир
Дата публикации

Британское издание "The Sun" назвало Евровидение "звездным часом" для Украины

Британское издание "The Sun" назвало Евровидение "звездным часом" для Украины
Источник:  The Sun

Відоме британське видання The Sun, написало про туристичну привабливість в Україні у контексті Євробачення.

"Еклектична архітектура неймовірної краси, недорога, але смачна їжа, а також багата історія й культура роблять українську столицю справжньою туристичною знахідною. Дізнайтеся усе найцікавіше про відпустку в Києві – місті, що приймає Євробачення-2017", - зазначає автор статті.

Читайте також: Євробачення-2017: Представники Фінляндії розповіли, що їх найбільше здивувало в Україні

Завдяки проведенню Євробачення-2017 в Україні столиця, яка приймає конкурс, перші два тижні травня перебуває в центрі уваги майже всього світу. Видання нагадує читачам, що країна страждає від чотирирічного конфлікту з Російською Федерацією, і це відлякувало від приїзду багатьох туристів, проте "представники державної влади запевняють, що більшість міст України, включаючи Київ, є абсолютно безпечними для подорожей. Одним із доказів цьому є проведення пісенного конкурсу, взяти участь у якому з’їхалися делегації 41 країн (не враховуючи українську), а також іноземні журналісти та фани".

ONLINE.UA пропонує почитати, що написали журналісти The Sun про нас.

Є і регіони, які МЗС не рекомендує відвідувати туристам в Україні. Це Крим та "дуже нестабільні" Донецька й Луганська області на сході країни, де постійно відбуваються сутички між Збройними Силами України та сепаратистами, яких підтримує Росія. Та ці області з Києвом розділяє значна відстань.

Не дивлячись на всі негаразди, які спіткали місто й країну, Київ є привабливим для багатьох гостей, адже він до того ж став раєм для вигідних покупок через обвал української валюти. Наприклад, минулорічний GoPro Beer Price Index встановили середню ціну на пиво в Україні 1,5 фунти стерлінгів, а в деяких місцях – всього за 50 пенсів.

Обід, який складається із трьох простих, та ситних страв, схожих на домашню їжу, наприклад, картопля, капуста, гриби та сир, в українському ресторані середнього класу, коштуватиме близько 15,26 фунтів. До речі, однією з найпопулярніших страв у Києві є борщ – українська національна страва.

Тризірковий готель у місті можна знайти з номерами, вартістю 15 фунтів за ніч, а спальне місце у хостелі може коштувати від 3 фунтів.

Читайте також: Цими вихідними запускають річковий трамвай, який з’єднає Поштову з ареною Євробачення

Тим, хто шукає культурного збагачення, варто звернути увагу на неймовірно красиву та еклектичну архітектуру Києва. Чимало будівель радянського періоду стоять поряд із бароковими спорудами та прикрашеними золотими куполами церквами.

Серед музеїв, цікавих туристам, часто згадують Чорнобильський музей, де показано історію аварії на Чорнобильській АЕС 1986 року. Вхід до нього коштує всього 2 фунти. А квиток на один із багатьох щоденних екскурсійних турів із Києва до чорнобильської зони дасть можливість відвідати ЧАЕС та міста-привиди, які розташовані неподалік від неї.

Усім, хто любить історію, варто зайти до Михайлівського собору, реконструйованого в травні 2000 року за моделлю автентичного вигляду Собору 800-річної давнини. Його було зруйновано за радянської влади в 30-х роках за "відсутність історичної цінності". Собор – цікаве місце для того, щоб дізнатися більше про історію України за радянських часів.

Для більш легкого відпочинку ідеальним місцем стане один із островів, розташованих вздовж Дніпра. Там можна позасмагати на пляжі, купити недорогих напоїв та їжі.

Читайте також: Україна в офіційному ролику Євробачення показала "Ластівчине гніздо"

Розмаїття нічного життя пропонує гостям міста ресторани, страви в яких коштують від 5 фунтів, а також нічні клуби та бари з напоями вартістю від 3 фунтів. Та не забудьте подбати про дрес-код, оскільки згідно з інформацією на сайті Vist Kiev Ukraine, у нічних клубах Києва працює система face control. Це означає, що шанси потрапити всередину нічного закладу залежать від того, наскільки охайним є зовнішній вигляд відвідувачів.

Завдяки дешевим авіалініям British Airways, Ukraine International Airways та Whizz Air, дуже легко дістатися Києва з Великої Британії. А також у жовтні Ryanair запускають свої перші рейси з новими перельотами Київ-Лондон-Станстед, Київ-Манчестер, Київ-Ейндговен та Київ-Стокгольм.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?