В Украине объявили штормовое предупреждение: какую погоду ждать в областях
Категория
Украина
Дата публикации

В Украине объявили штормовое предупреждение: какую погоду ждать в областях

В Украине объявили штормовое предупреждение: какую погоду ждать в областях
Источник:  online.ua

Синоптики оголосили штормове попередження як на сьогодні, так і на завтрашній день. В Укрігдрометцентрі попередають, що пориви вітру 14 січня можуть сягати позначок у 25-27 м/с.

Джерело: Укрігдрометцентр

Сьогодні шквальний вітер накрив у західні регіони (15-20 м/с, І рівень небезпечності, жовтий), а завтра ця тенденція продовжиться вже на інші області.  Вдень у п'ятницю на всій території крім південної частини – пориви 25-27 м/с.

Причиною посилення вітру будуть виступати атмосферні фронти циклону FAMKE, які переміщуватимуться територією України протягом наступної доби. Температура повітря завтра стрімко підвищиться, практично по всіх областях України буде відлига. У зв'язку зі зростанням температури опади випадатимуть як у вигляді снігу, так і у вигляді дощу. Ожеледиця все ще зберігатиметься, тому водії, будьте особливо уважними та обережними, –застерігають синоптики.

Сьогодні ж сильний вітер у таких Волинська, Рівненська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська.

Завтра варто чекати невеликий сніг з переходом в дощ, у східних областях помірні опади.

  • На дорогах ожеледиця.

  • Вітер західний, північно-західний, 15-20 м/с, вночі у західних областях, вдень в Україні, крім південної частини, пориви 25-27 м/с.

  • Температура

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?