Зеленский анонсировал большие успехи ВСУ на фронте
Категория
Политика
Дата публикации

Зеленский анонсировал большие успехи ВСУ на фронте

Зеленский анонсировал большие успехи ВСУ на фронте
Источник:  online.ua

За словами президента України Володимира Зеленського, українські військові досягли гарних результатів на фронті протягом 26 липня.

Джерело: звернення президента України

Що відомо про успіхи ЗСУ на фронті  

При цьому Зеленський не повідомив ніяких подробиць щодо нових успіхів українських військових на полі бою.

Сьогодні були дуже-дуже непогані результати наших хлопців на фронті. Деталі - згодом, - зазначив глава держави.

 Щодо ракетної атаки армії РФ по Україні 

Зеленський зазначив, що внаслідок ракетної атаки армії РФ є кілька влучань. Однак українські військові звели нанівець зухвалість окупантів.

Глава держави зазначив, що сьогодні день, який варто завершити особливою подякою всім воїнам протиповітряної оборони за кожну збиту російську ракету.

Зеленський нагадав, що, за попередніми звітами, лише під час сьогоднішньої російської спроби удару було знищено понад 30 ракет, що є абсолютною більшістю.

Є кілька влучань, є і падіння уламків ракет. Але дуже важливо, що зухвалість цієї атаки вдалося знищити. ППО - молодці, - підкреслив президент.

Він додав, що влада щодня працює для того, щоб у воїнів було більше можливостей для захисту України від таких атак росіян.

Зеленський щодо Криму 

За словами глави держави, російським військовим злочинцям слід задуматись про втечу з Криму, поки Кримський міст ще не зруйнований остаточно.

За словами глави держави, він провів кілька важливих нарад щодо підготовки міжнародних заходів у серпні, зокрема Кримської платформи.

Наразі влада готує перелік деокупаційних кроків для Криму, включаючи комплексний, економічний та соціальний.

Власне вже зараз окупантам там у Криму варто задуматися, що поки Кримський міст ще так-сяк працює, то треба їм повертатися додому.У Росію. Крим, як і вся Україна, буде вільним. Вільним від російського зла. Починаючи від російських ракет і закінчуючи кожним російським окупантом. Росія програє цю війну і жодна ракета їй не допоможе, - наголосив Зеленський.

Читайте также: 

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?