Руки Трампа були всюди: в США спалахнув новий скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Руки Трампа були всюди: в США спалахнув новий скандал

Руки Трампа були всюди: в США спалахнув новий скандал

Довкола кандидата в президенти США Дональда Трампа вибухнув новий скандал: дві жінки звинуватили його в сексуальних домаганнях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.
Зокрема, жінки заявили, що кандидат-республіканець насильно цілував та обіймав їх.
Так, 74-річна Джесіка Лідс повідомила, що близько 30 років тому вона летіла з Трампом в Нью-Йорк в салоні першого класу. Вони ніколи не зустрічалися раніше, однак через 45 хвилин після зльоту він підняв підлокітник і почав торкатися жінки.
За словами Лідс, Трамп схопив її за груди і спробував покласти руку їй під спідницю.
"Він був схожий на восьминога. Його руки були всюди", - сказала вона.
Претензії Трампу висунула і Рейчел Крукс, яка спростувала слова кандидата про те, нібито його грубі слова ніколи не перетворювалися в дії.
У 22 роки вона працювала в приймальні в Bayrock Group, компанії в Trump Tower на Манхеттені. Одного ранку в 2005 році вона зіткнулася з Трампом в ліфті, представилася йому, вони потиснули один одному руки, але мільярдер не відпустив її і почав цілувати в щоки, а потім поцілував її в губи.
"Я була настільки засмучена тим, що він думав, що я настільки незначна, що він може зробити це зі мною", - сказала Крукс.
При цьому в коментарях американським журналістам сам Трамп заперечував кожну з цих претензій.
"Нічого з цього не було", - сказав він, почавши кричати на журналіста, і пообіцяв подати в суд на газету.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше після скандалу довкола поведінки Трампа у США двоє донорів його виборчої кампанії заявили про вимогу повернути свої гроші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?